29 noiembrie 2011

Tu te afli acolo unde te afli pentru că ai decis să fii acolo


“Pentru a păstra o dispoziţie pozitivă a minţii, încetează să mai critici, să te lamentezi şi să-i condamni pe alţii.” Tu te afli acolo unde te afli pentru ca ai decis sa fii acolo. “Cum?” vei intreba tu, prin deciziile care le ei zi cu zi, fie ele mari fie mici.
Te gindesti de ce cineva are mai multe ca tine sau a ajuns mai departe, dar să ştii că locul unde te afli acum tot de tine a fost ales. Cândva cu mulţi ani în urma ai luat o serie de decizii care te-au adus aici.
Probabil acum eşti într-o stare disperată şi regreţi pentru multe decizii incorecte care leai luat… nu ştii ce să faci şi încotro so apuci pentru că spui tu e prea tirziu de a schimba ceva. Asta te descurajeaza şi nu mai vrei să faci nimic şi fară să-ţi dai seama stârnesti o serie de gânduri negative care te afecteaza şi iţi blochează mintea pentru a gândi şi a căuta o ieşire din situaţie. Ca rezultat pluteşti ca pe valurile apei dus incoace şi incolo, cu alte cuvinte nu faci nimic…
STOP! E timpul să iei o decizie, e timpul să-ţi asumi responsabilitatea, e timpul să ai mai mult, e timpul să obţii ceea ce doreşti!!! Tu hotăresti cât investeşti în tine şi “preţul” final pe care ai să-l ai pe piata de concurenţă.
Chiar de azi fa un pas inainte! Depisteaza problema care te afecteaza cel mai mult sau sursa de emoţii negative şi vezi in ce masura esti responsabil de aceasta.
Iartă pe toţi care te-au obijduit si concentreaza-ti atentia asupra lucrurilor importante.
Nu mai sta mult pe gânduri, acţionea-ză şi ai să-ţi realizezi scopul!