15 iunie 2011

Ce Este Adsense?


Ce Este Adsense? sau Ce este google adsense? Intrebari la care zilnic sute de oameni cauta raspunsul in google.

Ce este Google AdSense?


Google AdSense este un program de publicitate online. Detinatorii de pagini web plaseaza un cod cu publicitate de la Google pe pagina lor si primesc bani pe fiecare click facut pe aceste banere de catre vizitatori.

Cum lucreaza Google AdSense?

Sa presupunem ca esti student la Facultatea de Limbi Straine si esti pasionat de arta traducerii. Pe parcursul anilor de studii selectezi materiale bune, interesante si de folos pentru translatori. Dar la ce folos sa le tii doar in mapa ta? La un moment dat hotaresti sa iti faci un blog (pagina pe internet) cu metode de traduceri, sfaturi pentru translatori etc. Si te apuci de lucru…

Intre timp undeva este o companie care preda Engleza online si doreste sa isi faca publicitate. Compania “Y” se adreaseaza la Google ca aceastia sa le faca publicitate. Google le spune pretul, 1$ pe click pe de exemplu. Compania “Y”cumpara un numar de clickuri de la Google si aceastia elaboreaza un cod care tu il pui pe pagina ta si primesti 0.30 centi pentru click. Clickurile trebuie sa fie facute de persoane diferite si toate incercarile de a trisa se incheie cu blocarea contului tau.

Are rost sa-mi fac cont la Google AdSense?

Eu zic ca da. Sunt persoane care fac lunar peste 500$ si mai mult. Desigur nu e asa simplu sa ai atitea clickuri de la vizitatori diferiti. Dar sa spunem 100$ pe luna pentru inceput, e bine? Eu zic ca da!

Unde pot sa vad exemplu de Google AdSense?

Am inclus publicitatea de la Google la sfarsitul fiecarui articol. In cazul blogului meu am ales publicitate de tip text dar sunt si banere grafice. Toate tipurile de publicitate le poti vedea dupa ce iti faci un cont la AdSense.

Cum pot sa incep sa fac bani din Google Adsense?
Ai nevoie de un ghid care te va instructa pas cu pas. Iti recomand acest ghid pentru incepatori care te va ghida pas cu pas cum sa incepi sa faci bani cu google adsense. In ghid sunt multe imagini care vor ajuta la o perceptie mai buna.
sursa este http://www.libertatefinanciara.com/.